Randwick


Randwick

The Centennial Park house includes substantial alterations and additions to a single story semi-detached house in a conservation area.

Works included the reconstruction of the rear of dwelling to provide a new and open relationship between a combined kitchen and family room, and north facing garden adjacent.

The new space is characterised by combined louvred skylights and windows that form ribbons across the space and provide a continually changing shadow play across the simple white walls of the interior.

Works additionally include new bathrooms and laundry, and built in joinery, as well as landscape works to front and rear gardens in keeping with the heritage nature of the existing setting.

Structure
Alba Associates
Hydraulics
Whipps Wood
Quantity Surveyor
Bruce Davies
Builder
CBS Building
Photographer
Richard Glover